Wat voor soort voetbalschoenen moet ik kopen?

De beslissing om voetbalschoenen te kopen hangt af van veranderingen in tempo, snelheid en techniek. In feite zal het niet eenvoudiger zijn om goed te spelen zonder de juiste uitrusting. Hier zijn enkele tips voor het kopen van de juiste voetbalschoenen.

eerste dingen eerst

Altijd voetbalschoenen kopen afhankelijk van de grond waarop je gaat spelen. Voor professionele atleten raden experts aan om meerdere paar laarzen te kopen. Elk paar moet anders zijn en verschillende soorten noppen bevatten. Voordat je voetbalschoenen koopt, kun je de belangrijkste feiten hieronder volgen.

zachte grond

De grond is om vele redenen zacht. Schoenplaten die zijn ontworpen voor zachte grond hebben inschroefbare bladen of noppen die een stevigere grip op de grond bieden. Hierdoor is het antislip, zelfs als de grond nat is.

Deze schoenen zijn ideaal voor natte grond. Het is een beetje zwaar, maar het is een must-have, vooral voor serieuze spelers. Afgezien hiervan, als het hard regent in het gebied, moet je deze laarzen bij de hand hebben. Onthoud: Zachte grondschoenen zijn niet ontworpen voor grond. Gebruik het dus niet om dit soort redenen. U kunt gewond raken.

vaste grond

Sterker nog, het zijn de meest voorkomende voetbalschoenen. Het zijn een soort allround schoenen. Deze schoenen hadden relatief kortere, met rubber gevormde bladen of noppen dan schoenen met zachte zolen.

Deze schoenplaatjes zijn het beste voor spelers die meestal op harde ondergrond spelen. Kies deze schoenplaten als het zelden regent in jouw omgeving. Deze schoenplaatjes zijn niet geschikt voor gebruik bij hevige regen, maar werken prima op de AstroTurf.

Kunstgras

Mensen zeggen dat AstroTurf-laarzen een hoger risico op letsel kunnen hebben, vooral knieblessures, maar ze worden steeds populairder. In feite zijn deze schoenplaatjes een ideale keuze voor spelers die in besneeuwde of koude gebieden zoals Scandinavië of Rusland wonen. Afgezien hiervan zijn deze schoenen een ideale optie voor spelers die langer willen spelen, vooral in de zomermaanden.

De meeste voetbalexperts denken dat stevige grondplaten de ideale optie zijn voor AstroTurf, maar er zijn er die zeggen dat ze een speciaal type schoen gebruiken dat in dezelfde categorie valt. Deze schoenplaatjes zijn als zaalvoetbalschoenen die je potentieel vergroten. Zoals ik al eerder zei, maak niet de fout om kikkers voor zachte grond op harde grond te gebruiken. Als u dit wel doet, verpest u niet alleen uw speelervaring, maar kunt u ook uw voeten verwonden.

prijs

Zoals bij elke aankoop is de prijs altijd een belangrijke factor om te overwegen. Meestal kun je goede voetbalschoenen krijgen voor minder dan € 100,-, maar als je eenmaal de juiste hebt gevonden, ben je nog geen wanbetaler als je een paar euro extra betaalt. Houd hier dus rekening mee wanneer u een beslissing probeert te nemen.

Hopelijk weet je nu welke soorten voetbalschoenen ideaal zijn om op verschillende soorten velden te spelen. Overleg ook met andere voetballers en trainers voordat u een aankoopbeslissing neemt. Ze kunnen u zeer nuttige suggesties geven om uw aankoopbeslissing veel verstandiger te maken.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.