Beste rokers, kun je jezelf op een andere manier pijn doen?

Elk jaar is er iemand die me vroeg om hun e-sigarettenproducten voor hen te promoten, maar ik weigerde. Het is erg verward en tegenstrijdig.

Een van de belangrijkste redenen is dat ik een bepaalde psychologische schaduw heb over de tabak die mijn familie is aangedaan, zoals mijn vader, die visit https://nl.vawoo.com/nl/ zijn hele leven veel rookt, dus hij heeft de laatste tijd een zeer ernstige ziekte gekregen. Het was nutteloos om te behandelen, hoeveel geld we ook namen.

Daarom maakte ik me zorgen over hun gezondheid, of we nu sigaretten of vapes gaan promoten bij iedereen, goed of slecht.

Als er een innovatief product is dat echt de tabak kan vervangen en de schadelijke stoffen voor het menselijk lichaam kan verminderen, zou ik het willen proberen en rokers vragen: kun je jezelf op een andere manier pijn doen?

“Roken is schadelijk voor de gezondheid”, zegt een slogan op Chinese sigarettenpakjes, het geeft me het gevoel dat onze herinnering zo zwak is dat het moeilijk is om rokers te waarschuwen om te stoppen. Dus ik stel voor dat de slogan moet worden gewijzigd in: “Roken schaadt het leven van andere mensen”. Ik bedoel, als je echt wilt roken, moet je het in je eigen longen inademen. Spuug het tegen niemand uit. Ik wil niet gekwetst worden door je roken.

Van alle sigarettenreclame vind ik die op Marlboro Thai-sigarettenpakjes het leukst, omdat het een afbeelding is van kanker veroorzaakt door roken. Toen ik zag dat het lichaam erg verrot was, wil ik het meteen weggooien.

Hoe kijk je naar een tijdschrift?

Elke keer als ik over VapeBiz praat, heb ik het gevoel dat het zowel een zakelijk tijdschrift is als CBN Weekly.

Wat is tijdschrift? Volgens Baidu is het ontstaan uit pamfletten tijdens stakingen van arbeiders, studenten en oorlogen. Het besteedt speciale aandacht aan actualiteit en besteedt meer aandacht aan gedetailleerde commentaren op actuele gebeurtenissen.

Het eerste tijdschrift, het Scholar’s Magazine genaamd, werd uitgegeven door de Fransman Saro, die dateerde in januari 1665 in Amsterdam. Het was toen een nieuw medium.

Tegenwoordig zijn er meer nieuwe media, de VapeBiz is bijvoorbeeld een van deze nieuwe zakenmagazines, het richt zich niet alleen op de Chinese vape-industrie, maar richt zich ook op Europese en Amerikaanse industriële hennep, evenals wereldwijde medische technologie en producten voor schoonheidstoepassingen .

Als u niet wilt stoppen met roken, wat heeft het dan voor zin om VapeBiz e-mag te lezen?

Ik heb twee superieuren, van wie de een verkoopmanager was en de ander ook. Eén ding hebben ze gemeen dat ze allebei liever geen maaltijd eten dan een stuk sigaretten weggooien. Ze geven iedereen graag op elk moment een stuk sigaretten.

Maar op kantoor heeft het geen zin, want daar mag niet gerookt worden. Ze moeten echter veel zakelijke problemen bedenken, als ze niet mogen roken, zouden ze zich zorgen maken en twijfelen of ze het doel van de deals van het bedrijf kunnen halen.

“Waarom rook je niet in het toilet, er is een goed parfum om te ruiken”, opperden we terwijl we zagen dat ze extreem angstig waren.

Mijn God, het is verbazingwekkend, zo’n onbetrouwbare grap kan onze superieuren helpen hun inspiratie terug te vinden. Sindsdien begonnen ze vrij te denken. Je kunt je voorstellen, ons kantoor was overal gevuld met geurige lucht en het gaf ons het gevoel dat we bijen waren die tussen de bloemen vlogen.

Natuurlijk is het een illusie.

Laten we weer teruggaan naar VapeBiz. Ik hoop dat de merkstijl echt dat soort zakenmagazine wordt, vooral omdat het uit ons leven lijkt te komen, want ik promoot nooit vape-producten, ik praat gewoon graag over zaken en het leven.

Al met al is vapen niet ons hele leven, maar het lezen van VapeBiz is in het begin een onderdeel van zaken en leven.

Dus ik heb dit artikel voornamelijk geschreven om te controleren hoeveel mensen VapeBiz nu lezen en wie kan begrijpen waarom een man weigerde vape-producten te promoten op die nieuwe sigarettenmarkt.

  • Ik denk dat de waarde van de vape-business niet afkomstig is van de vape-producten zelf, maar dat ze het gedrag en de gewoonten van rokers kunnen vervangen en veranderen. Ik kijk uit naar deze geweldige dag waarop iedereen een gezonde manier kan vinden om hun angst los te laten.
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.