Basis geassocieerd met app-ontwikkeling

Wanneer we de App Store doorzoeken op zoek naar mogelijkheden, raden we aan een half uur per dag de tijd te nemen om een ​​week de tijd te nemen om de App Store te verkennen. Geef jezelf een systeem. De gemakkelijkste plaats om te beginnen is door de beste gratis en betaalde apps te bekijken. Ondersteuning geeft je een idee van wat echt populair is en waar er behoefte kan zijn aan de ontwikkeling van nieuwe iPhones. Het kan ook helpen om categorieën van applicaties te selecteren en te doorzoeken die mogelijk expertise hebben in het ontwikkelen. Als je bijvoorbeeld van sport houdt, kijk dan wat er echt populair is in bepaalde App laten maken sporten. Dit kan helpen ideeën op te wekken voor het bouwen van toekomstige iPhone-apps.

Jullie leren allebei eenvoudige methoden om de volgende stappen uit te voeren door een app-ontwikkelingscursus te volgen of door een klant te betalen. Bij deze stap zul je ontdekken dat de specifieke app zal communiceren. Producten en oplossingen drukken op deze knop, mag dit? Het wordt lang geassocieerd met het doorlopen van verschillende schermen en het ontdekken hoe alles met elkaar samenwerkt. U voltooit uw project niet van de ene op de andere dag; het kan zijn dat u er tijd en enthousiasme voor nodig heeft. Doe het stap voor stap en deze wordt uiteindelijk behandeld. Probeer de stappen niet te overhaasten, aangezien de kans groter is dat u fouten maakt en het langer kan duren voordat ze verschijnen.

2) Ongedefinieerde doelgroepvolgers. Bouw een app voor een specifieke doelgroep van gebruikers. Hoe groter u het specificeert, hoe kleiner de kans is dat een halfbakken product opvalt – u kunt dus de behoeften, de doelen van de app zien, de problemen die het zal oplossen – en zo implementeert u de meest noodzakelijke opschepperij. Kies de marktniche in uw niche waarin u zich wilt engageren. Verklein de stroming en je zult veel sterker worden. Denk eerst aan uw klanten voor de ontwikkeling van mobiele apps, en pas daarna aan de inkomsten.

Betrek uzelf erbij: de iPhone-ontwikkelingswereld bloeit en bestaat uit een groot aantal individuen die. Velen van hen komen regelmatig bijeen om anderen op de hoogte te houden of discussies te voeren, dus zoek uit of de lokale ontwikkelingsgroep hoopt en woon een of twee vieringen bij. Je weet nooit wat je zou kunnen leren of wie je zou kunnen ontmoeten die je idee tot een succes kunnen helpen maken.

Het promoten van uw app is enorm en waarschijnlijk de belangrijkste stap om geld voor uzelf te krijgen. Laat een PR eventueel een digitale marketingvideo schrijven om op uw site of Facebook te plaatsen. Gebruik sociale media om te ontdekken hoe u de term oraal kunt verspreiden. Persberichten zijn een enorme hit bij het bouwen van applicaties. Persberichten kunnen op Vocus worden geplaatst, dit is een digitale persberichtensite, maar uw sollicitatiegegevens zullen verspreid zijn onder mensen die naar die specifieke categorie hebben gezocht. U zult veel manieren vinden om de boodschap over uw mobiele creditcardaanvraag te verspreiden.

Wi-Fi Finder: Kunt u niet zonder internet, maar weet u niet zeker of het veilig is om uw telefoon te gebruiken om de bestemming te zoeken? Dan is deze app speciaal voor jou gemaakt! Dit helpt u bij het kiezen van de dichtstbijzijnde locatie met Wi-Fi. U kunt de informatie ook downloaden en later opslaan. En dat is nog niet alles: bovendien vertelt het u of de Wi-Fi-zone gratis is of dat u er ook voor moet betalen.

Houd het simpel: Het simpel houden is een gouden regel bij de ontwikkeling van mobiele applicaties. Niemand wil een app die de zaken voor hen verwart of compliceert. Hoe moeilijker u uw app maakt voor gebruik, hoe minder herkenning deze van gebruikers kan krijgen.

Als er een smartphone en een paar vrienden zijn om het mee uit te proberen, probeer het dan eens. In korte tijd willen specialisten snel de beste app voor interactieve video worden.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.