7 tips om op Twitter te beginnen – Het bedrieglijk eenvoudige sociale mediaplatform

Het probleem met het microblogplatform Twitter is dat het bedrieglijk eenvoudig is, en dit is gedeeltelijk waar omdat elke tweet slechts 140 tekens of minder is. Dus hoewel er heel weinig aandacht voor nodig lijkt te zijn om te tweeten, is er in werkelijkheid een geplande strategie nodig om effectief te zijn op Twitter.

Maar voordat je diep ingaat op tiktok volgers kopen je strategie, moet je lid worden van Twitter als je dat nog niet hebt gedaan. En zelfs deze relatief eenvoudige stap kan gevaarlijk zijn. (Sommigen van jullie zijn misschien al op Twitter en volgen een of meer van de onderstaande tips niet.)

Dit zijn dus mijn beste Twitter-tips om correct te beginnen op dit socialemediaplatform:

Meld u alleen aan voor Twitter als u klaar bent om deze stappen uit te voeren:

1. Plaats een foto met je korte biografie.

2. Kies een goede Twitter-gebruikersnaam (kan uw naam of bedrijfsnaam of merk zijn, maar niet iets mafs – probeer onderstreping en cijfers te vermijden; welk hoofdlettergebruik u de gebruikersnaam ook invoert, dit is de manier waarop uw gebruikersnaam wordt weergegeven, hoewel mensen kunnen typen het met of zonder hoofdletters).

3. Typ je echte naam in het NAAM-vak in de instellingen/accountinfo. (Uw Twitter-gebruikersnaam komt in het gebruikersnaamvak.)

4. Begin langzaam te kijken naar wat andere mensen tweeten in plaats van te proberen op één dag 1000 volgers te verzamelen en van Twitter te worden getrapt wegens ‘spamming’.

5. Voeg een URL toe als u een website heeft.

6. Schrijf iets interessants in je korte biografie in plaats van iets geks.

7. Tweet ten minste twee updates zodra je je foto uploadt en schrijf je korte biografie (160 tekens).

Natuurlijk zijn er nog veel meer tips om achtereenvolgens Twitter te gebruiken, maar dit helpt je alvast op weg. (Als u een blogger bent, houd er dan rekening mee dat u toepassingen van derden kunt gebruiken om uw blogfeeds automatisch op uw Twitter-account te plaatsen.)

En ongeacht wat iemand zegt (en ik heb ook de nee-zeggers gelezen), als – en ik bedoel als – je Twitter correct en effectief leert gebruiken, zul je gaan waarderen wat een geniale online tool het is.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.